Laddar
Apr 3, 2018

Beauty Trash Talk (mars)

Dags att gå igenom mitt skönhetsskräp.

Jag frågade er på Instagram (@femmefam.se) om ni gillar empties-inlägg, och nästan 95% av er som röstade gillar't!
Så grab a snack, grab your kids, grab your wife. 

Björk & Berries white forest hand cream

Jag bekantade mig med doftserien White Forest från Björk & Berries på Daisy Beauty Expo, och fick med mig ett prov på handkrämen hem.

Det jag gillar allra bäst med den här handkrämen är doften. Såpass mycket att jag redan klickat hem parfymen och kroppsoljan! 😉

Funktionsmässigt är den varken bättre eller sämre än någon annan handkräm på marknaden.

Grazette color mask ashy pearl

En storfavorit från Grazette som jag använt många år. Eller ja, de bytte nyligen utseende på flaskorna och namn på nyanserna. Formulan är fortfarande densamma!

Jag brukar variera mellan Anthracite (nu: nobel anthracite) och Ashy Pearl (tidigare: ash blonde)

Håller ca 10 tvättar!

Noxidoxi lip exfoliator

Franska hudvårdsmärke Noxidoxi är nytt på den svenska marknaden. De fokuserar på anti-pollution och har en hel del spännande produkter i sitt sortiment. Bland annat ansiktsmist, primers, serum, olika krämer och rengöringar, hårspray och mycket annat. 

Lip exfoliator är en klickpenna med en applikator som har silikonpiggar. Du ska klicka två-tre ggr och sedan massera in produkten med applikatorn. Tanken är att detta ska peela läpparna, men jag upplevde att den exfolierande effekten uteblev. Däremot är själva formulan kanon och mjukgör väldigt bra!

Elemis british botanical body cream & shower cream

Den här kroppsduon kom i ett kit tillsammans med en skrubb och Skin Bliss capsules + en necessär.

Jag gillar krämen funktionsmässigt, skarpt. Däremot upplever jag själva doften är på tok för intensiv. En pytteliten klick av kroppskrämen räcker för att du ska dofta i två dygn. Första gången jag använde den applicerade jag den i samma omfattning som alla andra kroppssmörj. BIG MISTAKE! Visst, min hud har nog aldrig varit så len. Men doften fick mig att må illa och gav mig huvudvärk. 


Duschkrämen är lika stark doftmässigt, och lite för mesig för min smak.

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.