Laddar
Jun 14, 2018

Declutter: Städa ut våren

Hej vänner!

I detta inlägget pratade vi om skönhetsprodukter som förbrukningsvaror, om vikten av att rensa pga olika orsaker samt varför folk blir så upprörda över detta.

Om du är en person som blir upprörd av att folk städar: Fortsätt läs. Se det som en gratis KBT-behandling. Varsågod! 😉

Sånt jag ska ge bort

Kicks Peel off mask

HÄR har jag skrivit lite mer djupgående om den här masken. Men för er som inte pallar läsa allt det så kommer här en snabb recap: Den fungerar inte på mig.

 

Snowcrystal blush & bronzer duo

Generös storlek, vansinnigt snygga färger som klär mig perfekt, älskar förpackningen och hur mjuk formulan är. Pigmenteringen är bra, hållbarheten likaså. Underbar. MEN.... Tyvärr innehåller den väldigt mkt talk, och jag tillhör den olyckliga skaran vars hud täpps till av det. (Obs. Har ej gjort vetenskaplig studie, bara testat mig fram till att det med största sannolikhet är talk.)

Sånt som kastas

Estelle & Thild lipgloss

Älskade detta läppglansen, men det har börjat ändra textur och då är det bara att kasta. Höll sig bra förvånansvärt länge för att vara eko. 🙂

Lily Lolo cheek duo's (Coralista & Naked Pink)

Haha, hur kan jag fortfarande inte ha gjort mig av med dessa? De är bland de sämst pigmenterade puderprodukterna jag nånsin testat.

NYX Lip lingerie

Fyra st minisar. Kanske de sämsta flytande läppstiften jag testat.

Revlon color stay cream eyeshadow

Jag har swatchat (video) och skrivit mer om den HÄR.

Testade den, och eftersom den bara va "Meh!" gick jag vidare till annat.

Pacifica Stellar Gaze mascara

Fy i helvetet va äckligt det var när jag hittade den här mascaran UNDER mitt förvaringssystem inuti lådan för ögonmake... 😉

Testade den, gillade den, planerade att fota den, sen försvann den spårlöst. Nu är det rätt kört. Men om ni är nyfikna på den kan jag intyga att den är väldigt bra! 🙂

Burt's Bees lippies (Crayons & lipstick)

Skrev om dessa i mitt senaste Beauty Trash Talk (aka empties) inlägg, och kan väl lika gärna ta med de här också. 🙂

Blev de dåliga rekordsnabbt. Jag älskar alla slags lippies, det är min favoritkategori i hela skönhetsvärlden. Därför har jag testat väldigt mycket av just den typen genom åren. De här från Burt's Bees är utan tvekan de som blivit dåliga snabbast av alla jag testat. Nånsin...

Om vi börjar med att prata om Crayons, som finns i matt och glossy finish. De utvecklade klumpar inuti läppstiftet. Hårda, vita klumpar. Kastade direkt.

Läppstiften utvecklade en stenhård yta som liksom kapslade in läppstiftet. Skar bort översta lagret, och där inuti hade formulan blivit geggig. Kastade direkt.

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.