Om femmefam.se

Femmefam.se startades i november 2017 och är en mötesplats för skönhetsintresserade. Är du ute efter en skönhetsfix från en beauty junkie till en annan så har du kommit rätt.

Vem är Sofie?

Femmefam.se drivs av Sofie Lycke som tidigare bloggade på ekosmetika.se
Jag bor i Växjö, älskar allt som har med skönhet att göra och är extra svag för läppstift, holografiska nagellack och duochrome-skuggor. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det!

Min ambition

Jag vill att min blogg ska vara en mötesplats där det är högt i tak och alla känner sig inkluderade oavsett bakgrund, könsidentitet, politiska engagemang och hudfärg. Fam betyder familj, och här behandlar vi varandra med värme och respekt. 

Bloggen riktar sig främst till vi som identifierar oss som femme, precis som namnet skvallrar om, men är självklart öppen för alla skönhetsintresserade. 

Mitt ställningstagande

Skönhet ska vara kul, men det är också ett seriöst ämne med mängder av socioekonomiska, könsrollsbetingade, heteronormativa och ickeinkluderande problematiker kopplat till sig. Jag är feminist, djurvän, och en del av HBTQA-communityt - vilket naturligtvis färgar innehållet jag publicerar!

Undrar du något?

Har du en fråga eller behöver komma i kontakt med mig är du varmt välkommen att maila mig på Sofie@femmefam.se 

Följ femmefam.se

Följ gärna mig på Instagram så missar du inga skönhetsnyheter! (Klicka på ikonen så kommer du till mitt Instagramkonto)

Tack!

Tack för att du läser min blogg! Om du är ny här skulle jag bli jätteglad om du lämnade en kommentar och sa hej. Alltid lika kul när vi blir fler! Klicka på ikonen för att komma till bloggen.