Laddar

Duochrome

På läpparna, ögonlocken, kinderna, naglarna och din mormor

Duochrome, eller multichrome som vissa kallar det, är färgskiftande pigment som byter nyans beroende på hur ljuset faller.

Det har funnits multichrome-nagellack länge, och numera är den här tekniken såpass utvecklad att du kan få chrome-lack med magneteffekt. Spana in Fun Laquer och Bow om du är nyfiken på detta.

Ögonskuggor i duochromeformat har också funnits ett tag, och på bilden nedanför ser ni min favoritskugga Mela Stregata från Neve Cosmetics. Även Makeup Geek och Nabla gör vansinnigt snygga duochromeskuggor.

Läppglans och highlighters är relativt nytt - och kallas ibland "holographic", vilket är 100% bs. Det går inte att göra holografiskt smink (ännu), men glitter och nagellack funkar! Nyligen lanserade NYX duochrome-läppglans som är värda att spana in.

Grungy dirty glitter

Inga mer enhörningar, sjöjungfrur och älvor.

 Jag är så trött på unicorns hit och mermaids dit. Handen upp alla som skulle kunna lägga en enhörning på grillen vid det här laget.

När jag gjorde min research till detta inlägget var det några återkommande ordval som användes för att beskriva den här trenden: Stressat, snabbt, smutsigt, punk, grunge. Ser det fel ut så är det helt rätt. Ser det gulligt ut är det helt fel.

Foto: Angela Rober

Röda, glossy läppar

Bonuspoäng för kreativ applicering!

Åh, ÄNTLIGEN är det slut på matta 90-talsläppar. Glossy lips, here we come!

Är de dessutom röda, och kanske övermålade, eller ombre, så är det ännu bättre.
Jag kommer nog köra på rätt vampy röda nyanser.

Dewy skin v2.0

Extra mycket glow med glassing-trenden

Glassing? Tänk dig dewy och glowy fast på steroider.
Perfekt till oss med oljig hud, am I right!? 😉

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.