Laddar

Metallic

På läpparna, naglarna, ögonlocken och din mormor.

Alla och deras mormor kommer bada i metallic. Tänk SPACE så har du den rätta inställningen.

Men metallic innebär förstås inte bara silver och guld. Det finns så himla många snygga metallic nyanser på marknaden: Roséguld, juveltoner, rost osv.

Jag kommer använda varma metallic nyanser på naglarna och ögonlocken - men jag kan inte med den finishen på läpparna. Sorry, but not really.

Twiggy

Twiggy-style, typ

Outside the box-eyeliner, fransfokus och bold ögonskuggenyanser

Detta är tre trender som jag har klumpat ihop till en enda, för det var verkligen det enda jag kunde tänka på när jag gjorde min trend-research. 

Twiggy, som ni säkert känner till, hade en speciell look. Olika element av hennes karaktäristiska makeup är trendigt nu i höst: Markerade fransar, spännande och okonventionell placering av svart eyeliner, samt färgpaletten (eller ögonskuggepaletten i det här fallet) hämtad direkt ur Twiggy-eran. 

Om vi ska bryta ner de olika trenderna ytterligare, och börjar med mascaran: Den får gärna vara i roliga färger, helst markerade fransar. Tänk spindelben. Fast en riktigt, riktigt fabulous spindel. 

Ögonskuggorna ska vara i starka färger (guldstjärna för metallic & blått), appliceras med fördel i okonventionella färgblock. 

Eyelinern, som ska vara svart, bör icke appliceras där du brukar ha den. Utöver de direktiven så är det fri lek. Enjoy!

 

Vampy lips

Såklart

Varje år, seriöst... Jag ska inte klaga, för vampy lips är det bästa jag vet. Jag tillhör förvisso skaran som har det året runt, och jag kan inte låta bli att tycka att det är rätt tröttsamt med samma trend varenda höst.

Jaja... Ska du ha vampy lips så kan du använda höstens trendfärg: Bärnyanser. FÖR DET ÄR JU INTE HELLER TRENDIGT VARJE HÖST. Ugh...

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.