Laddar
Apr 28, 2018

Noxidoxi Skin & Hair mists

Hej vänner!

På Daisy Beauty expo i början av året presenterade det franska hudvårdsmärket Noxidoxi sina produkter. Helt rätt i tiden, eftersom anti-pollution är supertrendigt i hudvårdsvärlden just nu.

Jag kommer inte gå igenom alla produkter i detta inlägget utan väljer att fokusera på två som jag tyckte lät extra intressant på mässan. Och inte helt otippat är den ena en hårvårdsprodukt. 😉

Hair mist

En två i ett mist, typ. Dels är den mjukgörande och kan användas som leave-in spray. Den ska lägga sig som en film runt hårstråna för att skydda mot föroreningar.

Men funkar den? Svårt att säga. Med den här typen av produkter är det svårt att "se" resultat eftersom du i regel bara kan se verkliga resultat med tiden. Och när det kommer till håret, som påverkas enormt mycket av i princip allt och kan gå från att se glansigt och hälsosamt ut till risigt på bara en vecka, är det ännu svårare.

Det jag kan säga är att jag inte upplevt att misten gjort något särskilt, och mitt hår har betett sig ungefär likadant som det alltid gör.

 

 

Face mist

Mists till fejset är ju lite enklare att prata om, och den här har en hel del gött att erbjuda!

Kanske inte optimal över makeup, men kommer hålla din hud ren. Jag har oljig hy och upplever att det alltid blir värre när jag befinner mig i miljöer med trist luft osv. Med den här har huden varit lite mer lätthanterlig och balanserad.

 

 

Andra produkter

Makeup-removern är underbar, och jag gillar den såpass mycket att jag tycker den förtjänar sitt egna inlägg. 🙂

Makeup-primern är också trevlig, men jag har inte hunnit testa den tillräckligt för att kunna prata så mycket om den.

Ögonkrämen är en annan femma. Överkomplicerad och frustrerande. Mycket jobb för medelmåttigt resultat.

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.