Laddar

Hej vänner!

Det är sällan jag faller för hype nu för tiden, men nu hände det. Jag har hört så mycket gott om ansiktsmaskerna från Peter Thomas Roth, så när jag såg att detta kitet fullt med masker fanns på rea hos Kicks slog jag till.

Jag frågade er på Instagram stories vilka era favoriter är, och maskerna som de flesta tog upp var Rose stem-cell mask och Pumpkin enzyme mask.
Nu köpte jag förvisso inte kitet helt i blindo, utan jag har haft ögonen på dessa länge. Anledningen till att jag varit nyfiken är alla dessa claims. (Nästan) Varje mask har väldigt många, och min erfarenhet av produkter med så många claims brukar vara att bara en bråkdel stämmer. MEN... Med andra bloggares omdömen som underlag verkar det som att just dessa maskerna tillhör undantaget. Upp till bevis!

Irish Moor Mud mask

Ok, håll i er nu, för här kommer alla claims... *andas*
Masken ska först och främst djuprengöra med hjälp av lera. Den är formulerad med sjögräs som ska hjälpa till att återfukta huden, vilket annars brukar vara ett problem med just lermasker som kan vara rätt uttorkande. Vulkanaskan ska återuppliva huden, och aktivt kol ska rengöra & "dra ut gifter" - som jag redan nu kan säga är bullshit. Detox är bara fancy skönhetslingo för rengöring.

Rose stem-cell bio-repair gel mask

En cellförnyande mask med stamceller från rosor. Närande, reparerande, återfuktande, ska tighta till huden och reducera fina linjer/rynkor. Detta är dessutom den masken som fått absolut bäst omdömen, både bland er som svarade på Instagram och bland bloggare. Jag är minst sagt nyfiken!

Blue marine algae mask

Detta ska vara en superpotent återfuktande anti-age mask med alger och särskilda teer. Jag har redan hunnit testa den, och mitt första intryck är att den verkar vara riktigt bra.
Jag peelade fejset med syror och just den produkten jag använde (Emma S treatment enzyme Peel) är väldigt effektiv på mig, men också lite irriterande så det känns alltid gött att applicera en riktigt återfuktande svalkande mask direkt efteråt. Den här gjorde verkligen susen.

Cucumber gel mask

En lugnande, svalkande, återfuktande gel-mask med gurka. Kan erkänna att den mest gör mig tjurig eftersom den heter "extreme detoxifying", men jag ska prova den ändå. Don't you worry!

24K gold mask

aka Guldmasken. Poppis bland lyxbloggare och överklassen, haha... Den ska mest tighta till huden och ge glow. När jag gjort min research har jag mest hittat gulliga selfies, och rätt lite info om hur den här masken faktiskt presterar både kort- & långsiktigt. Kan va kul att veta, men ingen av er som svarade på Instagram tog upp den här masken som en favorit.

Pumpkin enzyme mask

Detta är utan tvekan en av de mest populära maskerna bland er läsare! Därför är jag mest pepp på att testa den, såklart. Detta är en peeling utan lull lull-claims. Den peelar, och det är allt. Fuck yes!

 

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.