Pressutskick & Arbetsprover

Mina villkor

Jag tar emot arbetsprover och pressutskick i kategorin skönhet.

Ett utskickat arbetsprov eller pressprov innebär nödvändigtvis inte att produkten/produkterna omnämns på bloggen.

Ett utskickat arbetsprov eller pressprov är alltid förutsättningslöst, och mina åsikter gällande de produkterna jag väljer att nämna på bloggen går inte att påverkas av utomstående parter.

Material & Innehåll

Material

Använder du något av mitt material (Texter, bilder, grafiker) vill jag att du frågar först och respekterar ett eventuellt nej.

Innehåll

Jag ansvarar för vad som publiceras på den här webbplatsen bortsett från kommentarsfältet där varje skribent bär huvudansvaret.

Kommentarsfältet

Jag vill att mitt kommentarsfält ska vara en informativ plats med högt i tak och kommer radera de kommentarerna som jag anser inte stämmer överens med den visionen.

Sponsrat innehåll

Samarbeten, annonsering, reklam

Vad betyder detta?

Alla formuleringar betyder egentligen samma sak: Ett företag betalar en bloggare/influencer/sociala medier-profil/tidning för att lyfta fram en produkt. 

Detta måste annonsmärkas tydligt så att det inte finns några tvivel om att det rör sig om reklam. 

Såhär jobbar jag

Jag har varit med i gemet länge under annat namn, och har bestämt mig för att inte göra några sponsrade inslag på femmefam.se när det gäller att skriva om skönhetsprodukter eller använda affiliate-länkar.

Däremot är jag öppen för förslag om tävlingar, frilanssamarbeten, sponsrade inslag om event relevanta för min målgrupp etc. 

Mer info

Vill du veta mer om regler och lagar kring sponsrat innehåll rekommenderar jag Konsumentverkets riktlinjer & guidelines.