Laddar

Policy

Pressutskick
Jag tar emot pressutskick i kategorin skönhet. Mina åsikter gällande de produkterna jag väljer att nämna på bloggen går inte att påverkas av utomstående parter.

Ett utskickat arbetsprov är alltid förutsättningslöst och innebär nödvändigtvis inte att produkten/produkterna omnämns på bloggen.

Sponsrat innehåll
Vad betyder detta?

Alla formuleringar betyder egentligen samma sak: Ett företag betalar en bloggare/influencer/sociala medier-profil/tidning för att lyfta fram en produkt. 

Detta måste annonsmärkas tydligt så att det inte finns några tvivel om att det rör sig om reklam. 

Såhär jobbar jag

Jag har varit med i gemet länge under annat namn, och har bestämt mig för att inte göra några sponsrade inslag på femmefam.se när det gäller att skriva om skönhetsprodukter eller använda affiliate-länkar.

Däremot är jag öppen för förslag om tävlingar, frilanssamarbeten, sponsrade inslag om event relevanta för min målgrupp etc. 

Material & innehåll
Material

Använder du något av mitt material (Texter, bilder, grafiker) vill jag att du frågar först och respekterar ett eventuellt nej.

Kommentarer

Jag vill att mitt kommentarsfält ska vara en informativ plats med högt i tak och kommer radera de kommentarerna som jag anser inte stämmer överens med den visionen.