Laddar
Aug 9, 2018

Recension: Eksperience Hydro nutrative haircare

Hej vänner!

Idag ska vi snacka hårvård från för mig ett nytt märke: Eksperience
Märket ägs av Revlon, och marknadsförs som ett proffs-märke.

Om serien: Hydro nutrative

Specialanpassad för torrt och behandlat hår. I serien hittar du schampo, hårmask, serum och balsamspray.

Serien ska verka vårdande och närande, men innehåller inga banbrytande ingredienser och INCI ser vid första anblick rätt basic ut. Det reflekteras förvisso i prissättningen som också är rätt basic.

Jag har testat schampot och hårinpackningen. Min hårtyp är normal/torr, och mina hårstrån är något grövre än typiskt skandinaviska hår. Det innebär att jag behöver lite fetare produkter.
Inför mitt test har jag låtit bli att klippa topparna, bara för att se hur inpackningen skulle tackla det.

 

Mina tankar

Schampot rengör väldigt bra, oavsett vad för stylingprodukter du använt eller hur sunkit ditt hår än är! Det är bra, speciellt för oss som inte tvättar håret ofta.

Utöver att det rengör bra har jag tyvärr inte märkt av att det skulle vara närande och vårdande. Skulle klassa detta som ett bra bas-schampo, men det kommer inte förvandla ditt hår.

Masken däremot är riktigt fet, närande och vårdande!

Ej snabbverkande, och jag skulle säga att du bör ge inpackningen minst tjugo minuter för att få nån effekt. Passar ännu bättre som nattinpackning!

Trots den tjocka konsistensen är detta inte en "dryg" inpackning. För dig med lite tunnare hårstrån kanske den upplevs drygare, men för mig har den varit ganska standard.

Något svår att tvätta ur ordentligt. Jag har använt ett tvättbalsam för att vara på den säkra sidan, och pga det måste jag säga att den tyvärr inte är särskilt användarvänlig för alla. Vissa kommer inte palla det, och om du tillhör den skaran rekommenderar jag istället The Body Shop's hårmask med banan. Den är fet, närande, passar de flesta hårtyper och har ungefär samma claims + är betydligt mer användarvänlig.

Jag är inte impad av den här serien. Det är basic, lite meckig, hårvård.

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.