Laddar
Jun 8, 2018

Recension: Elemis skin bliss capsules

Hej vänner!

Idag ska vi prata om Skin Bliss Capsules från Elemis.

Superhypade små serumkapslar. Är de lika bra som de är urgulliga!?
Kolla på den. Den ser så söt ut.

 

 

Vad?

Högkoncentrerade serumkapslar för dag och natt

Hur?
Formulerad med ingredienser som bland annat fungerar avstressande för hudcellerna och "storstädar" hudens cellmatris (mer längre ner)
Claims vs Resultat
Lovar mycket, och jag upplevde att kuren höll nästan alla claims.

I en förpackning får du 30 st dagserum-kapslar och lika många för kvällen. Skillnaden på dessa är att dagserumet jobbar mer med mjukgörande och återfuktning medan kvällsserumet fungerar med läkande och reparerande. Gemensamt för båda kapslarna är att de ska stimulera hudens välbefinnande med endorfiner.

Min upplevelse har varit övervägande positiv. Jag har definitivt en favorit, och det är kvällsserumet. Dagserumet är kanon och gör vad det lovar, men till mig och mina behov är kvällskapseln en bättre fit. Dessvärre finns de inte att köpa separat.

Jag gör som vissa kanske känner till Dermapen, en microneedling-behandling som gör kontrollerade djupa skador i huden som sedan läks inifrån. (Inlägg om detta kommer så snart jag har tydliga resultat att visa upp!)
Efter min första behandling använde jag Skin Bliss morgon och kväll, och jag upplevde att läkningsprocessen inte var fullt lika överjäklig som de därpå (ytterligare tre därefter)

Utöver det märkte jag att huden såg och kändes tightare, hade en fin lyster och att porerna höll sig relativt rena trots min oljiga T-zon.

Min upplevelse var övervägande positiv. Skulle rekommendera dessa till alla, utom kanske den allra känsligaste hudtypen.

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.