Laddar
Maj 16, 2018

Recension: Emma S Treatment enzyme peel

Hej vänner!

Jag fick ett DM på Instagram om märket The Ordinary, som ägs av Deciem. Tror inte att någon missat att det företaget har klickat fullständigt, och i dagsläget är konsumenter såpass upplysta och medvetna att de helt enkelt inte vill ge sina hårt förvärvade slantar till ett företag med kassa värderingar, arbetsmetoder och marknadsföringsstrategier. Det gör mig glad att se!
ANYWAY. The Ordinary är ett budgetmärke mest känt för sina grymma peelingprodukter. Finns det likvärdiga dupes? Ja och nej.

Emma S är ett svenskt märke, prissättningen är högre än The Ordinary's men jag skulle ändå räkna det som ett ekonomiskt fördelaktigt märke. Kanske inte budget, men ändå plånboksvänligt och grymt bra funktionsmässigt.

Treatment enzyme peel

 

Vad?

Kemisk peeling för hemmabruk

Hur?

Tar bort döda hudceller, löser upp sebumansamlingar och ger lyster med AHA- & BHA-syror

Claims vs Resultat
Mycket effektiv, gör allt den lovar. (Inklusive löftet om att huden blir kräftröd efteråt, tyvärr.)

Med en verkningstid på en minut dessutom. Den är dyrare än peelings från The Ordinary (de har ju ungefär hundra olika) men grymt effektiv och dessutom väldigt lättillgänglig. Min hudtyp är kombo/oljig i T-zonen + akneärr på kinderna, och jag upplever att den håller mina porer rena vid regelbunden användning, ger mig massor av glow OCH ger mina akneärr ett mindre "vasst" och framträdande intryck.

Finns hos bland annat Kicks för 279 kr/75ml 

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.