Laddar
Jun 13, 2018

Recension: Exuviance Retexturing Treatment

Hej vänner!

Jag har testat många av Exuviance produkter, och idag tänkte jag att vi skulle snacka om deras peelingprodukt för ben & armar.

Retexturing Treatment

Innehåller 10% AHA/PHA, enbart för ben och armar

 

Vad?

Kemisk peeling till armar & ben för hemmabruk

Hur?

Tar bort döda hudceller, torra partier, verkar föryngrande och lätt återfuktande. Vi regelbunden användning ökar den även cellförnyelsen.

Claims vs Resultat
Osäker på huruvida den återfuktar, men utöver det tycker jag att den håller vad den lovar plus lite till. Mer om detta längre ner.

Exuviance är ju ett märke känt för just effekt, så jag förväntade mig ingenting annat än att den här behandlingen skulle fungera. Och den gjorde det, plus lite till. Jag har problem med sebumproduktion på mina överarmar och upplevde att den här produkten utöver alla andra claims var absolut bäst på att lösa upp sebumansamlingar. 
Något jag upplevde att den inte gör är motverka inåtvända hårstrån.

Den innehåller 10% syra, vilket är lagom för mig på ben & armar men alldeles för stark på andra delar av kroppen. Skulle verkligen inte säga att den är nybörjarvänlig (dvs om du aldrig jobbat med syror tidigare kanske du inte ska börja med den här) men absolut inte för den avancerade gruppen med lite tyngre beroendeproblematik. 😉

Kommentarer
  • Jenny Jun 13, 2018 Svara

    Jag gillade denna kroppspeeling, men gick sen över till CF och köpte då aldrig någon ny. Men den funkade jättebra på min keratosis pilaris!

    • Sophie Jun 14, 2018 Svara

      Va bra!

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.