Laddar
Aug 3, 2018

Recension: Reserol skin serum

Hej vänner!

Under en period nu har jag testat skin serum ampullerna från Reserol Beauty, en kur med 14x2ml som jag använt kvällstid. 2 ml är mycket, och det har räckt (och blivit över) till ansikte, hals och dekolletage. Överflödet har jag använt på händerna.

Precis som andra serumkapslar är det högkoncentrerade aktiva ingredienser som med fördel används direkt efter att du öppnat ampullen. Innehållet består bland annat av ett patenterat växtextrakt av stamceller som ökar cellernas livslängd.

Många claims

Listan på claims är lång, och jag rekommenderar er att kolla på Reserols hemsida för att få en överblick/om du vill nörda loss!

Serumet ska bland annat öka cellernas livslängd, minska inflammationer, huden ska bli renare och klarare, ökad lyster och förbättrad elasticitet, stimulera kollagenproduktionen som i sin tur motverkar rynkor, minska rodnad och förbättra hudens struktur & pigmentförändringar som solskador och åldersfläckar m.m

Jag använde mina 14x2ml som en intensivkur i två veckor, och upplevde följande:

Min hud blev strålande glowig, orenheter (främst i T-zonen) minskade, huden kändes spänstigare och tightare, inga blemmor för ovanlighetens skull, och fina linjer såg mindre framträdande ut.

Nu är jag ju långt ifrån rätt person att uttala mig om ett potent anti age-serum, så om jag va du skulle jag ta mitt omdöme med en nypa salt: För mig, mina förutsättningar och hudtyp var detta ett kanonserum. Jag är nyfiken på vad som händer vid en längre användningsperiod, och planerar att köpa några förpackningar.

Om du är nyfiken så är ju den här 14x2ml förpackningen en bra prova på-storlek.

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.