Laddar
Maj 18, 2018

Recension: Wet n wild photo focus foundation

Hej vänner!

Jag har använt Wet n wild's populära budgetfoundation några månader nu, och känner att jag är redo att snacka lite om den.

Photofocus är väldigt populär, men lanserades trots det bara i en mindre och väldigt vit skala här i Sverige. Märkligt, trist och mycket uppseendeväckande 2018.

Här kan du läsa alla claims.

Vad?

Budgetfoundation speciellt framtagen för att se perfekt ut i 7 olika slags ljus

Hur?

Formulerad med ingredienser som påverkar hur olika slags ljus reflekteras.

Claims vs Resultat
Ger ingen flashback vid foton, men ser dessvärre rätt kakig ut.

Denna foundation är poppis bland youtubers, och jag förstår varför. Jag har testat den i alla möjliga slags ljus - med och utan ring light - och den ger noll flashback.

Däremot ser den kakig ut väldigt snabbt. Appliceringen är enkel, och den är rätt konsekvent. Med det menar jag att den ser ungefär likadan ut oavsett hur du applicerar den.
Tynar bort rätt snabbt, men å andra sidan känns inte detta som en foundation framtagen för att hålla hela dagen. Detta är en Instagram-bas. Inget för den vanliga konsumenten med andra ord. Därför känns det meningslöst att öht ge den ett betyg. Mitt intryck av den är att den är framtagen för att appliceras, fotas och sen tvättas bort. Och i det avseendet är den grym. Den ser supersnygg ut ca en halvtimme efter applicering (förutsatt att du inte applicerar för mycket då) och gör sig snygg på foton. Är du på jakt efter en sån bas så kan den vara värd att spana in, men för den vanliga konsumenten är det nog safe to say att de kommer bli missnöjda.

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.