Laddar
Maj 15, 2018

Ronneby Brunn Spa

Hej vänner!

Ni glömmer väl inte att det är Mors Dag snart? Jag tog med min fina mamma till Ronneby Brunn Spa och tog det lugnt. Det var så himla skönt och avkopplande!
(Och ja, jag glömde smörja in spf på fötterna haha! 😉 )

Ronneby ligger i Blekinge, och utöver Ronneby Brunn finns det inte något mer att göra där. Utöver spaanläggningen finns det även resturang, hotell, massor av fina parker och olika sevärdheter kring Ronneby Brunn som ligger en bit bort från samhället.

 

Själva spaanläggningen är lite av en klassiker: Inomhuspool, ångbastu och vanlig bastu, inomhus- och utomhusjacuzzi, sitt- & liggplatser utspridda i olika miljöer och ett gäng vattenstationer med olika dryckesalternativ.

Behandlingarna som erbjuds är också de klassiska: Massager, ansiktsbehandlingar, fotbehandlingar.

Jag kollade inte upp vilka pass som erbjöds, men det verkade vara yoga, vattengympa och lite såntdär lugn spaträning typ.

Det var inte helt tjockt med folk, trots att det var kristi himmelfärds-helgen. Jättefina miljöer, verkligen. Speciellt utomhus! Allt var mysigt. Mitt enda minus var att jag nog aldrig hört så många främlingar prata om URIN i hela mitt liv. Tydligen ska det ha luktat urin nånstans i spat, men lyckligtvis vistades jag inte där. Personalen kan förvisso inte micro manage vad folk pratar om eller vart de gör sin business så det är ju inte Ronneby Brunns fel. Men ändå, wtf. Vuxna människor som inte lärt sig vart man går på toa...

Men bortsett från det så var det himla mysigt! Det bästa var naturligtvis att umgås med min mamma. Hon uppskattade det lika mycket som jag, och det är alltid skönt att ge sin tid till någon som betyder mycket för en.

Vi kommer lätt åka dit igen!

Kommentarer
  • Emma P Maj 15, 2018 Svara

    Åh vad härligt det låter! Älskar att spaa (skrivs det så?:))! Vi har bröllopsdag i juli och då ska vi åka till Selma Spa +, det ser jag verkligen fram emot!

    • Sophie Maj 16, 2018 Svara

      Åh, va kul! Hoppas ni får det jättemysigt 🙂

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.