Laddar

Hi friends!

Ni som följer mig på Instagram (@femmefam.se) såg kanske min story där jag swatchade Vita Liberata's superhypade self tan Body Blur. Jag har laddat upp klippet till detta inlägget, så om du vill se Body Blur in live action kan du scrolla ner.

Om märket

Vita Liberata är ett lyxigt varumärke som tillverkar bronzingprodukter av alla dess slag. De har klassiska self tan's som visar resultat efter några timmar, self tan's som omedelbart visar resultat och varar lika länge som klassiska brun utan sol-produkter, self tan's som tvättas bort (som denna), highlighters, serum, oljor, puderbronzers - ALLT! 

Numera finns Vita Liberata lite överallt. Jag handlar oftast från Skincity.se och Kicks.se

Body Blur

Den här produkten innehåller nån slags svart magi, och eftersom jag inte är på den nivån (ännu) så förstår jag naturligtvis inte vad det är som gör att den här lelle tuben är så himla bra!

Body Blur är en self tan som ger resultat omedelbart och håller ungefär 24 timmar. Formulan är nästan moussig och doftar mer som SPF än klassisk BUS. Du masserar in den på kroppen med cirkelrörelser, och du ser resultatet direkt. 

Formulan innehåller bland annat pigment och ljusreflekterande ingredienser som ger ett hälsosamt bronzigt glow. Precis som namnet Body Blur skvallrar om har produkten en dimmande effekt likt ett photoshop-filter. 

Jag älskar den! Se bara till att skydda händerna när du applicerar den så är det lugnt. Jag har inte upplevt att den färgat av sig alls när den väl torkat (vilket går rätt snabbt) och formulan verkar vara rätt vattenresistent så den tynar inte bort om du svettas. 

Jag har nyansen Latte, och den passar bra till mig nu i början av sommaren. Min ljusa hy (med neutral/oliv underton) blir rätt mörk under sommaren så jag tänker att när denna är slut så ska jag spana in de mörkare nyanserna. 

 

Kommentarer
  • Zandra Jun 14, 2017 Svara

    Det ser ju så fint ut! Jag är lite av en BUS-nörd och sällan eller aldrig numera pressar i solen, så måste ge detta märke ett test 😉 Använde du en vanlig handske vid appliceringen?

    • Sophie Jun 14, 2017 Svara

      Nej jag använde en slags silikonhandske som inte absorberar produkt 🙂

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.